MOGELIJKHEDEN

Ik richt mij bedrijfsmatig gezien volledig op de glas-in-lood techniek in alle vormen en maten. Hiermee bedoel ik dat iedere mogelijke constructie behaald kan worden, d.m.v. een breed scala aan bewerkingstechnieken zoals brandschilderen, etsen, zandstralen, etc. Ik ben tevens glaszetter en plaats de ramen dus ook zelf op locatie in de kozijnen.
Ramen kunnen worden geconstrueerd op de traditionele wijze of tussen dubbel glas. De originele ramen van een pand kunnen worden gerestaureerd, of er kunnen nieuwe ramen vervaardigd worden. Indien er nieuwe ramen worden gemaakt, is er de keuze tussen het aanleveren van een bestaand ontwerp, een eigen ontwerp of het laten maken van een ontwerp door mij of anderen.
Ten alle tijden wordt u uiteraard goed op de hoogte gehouden van eventuele kosten van een volgende stap in het proces. 

WERKWIJZE

In de meeste gevallen verschijn ik fysiek om polshoogte en foto’s te nemen, metingen te verrichten en glassoorten en -kleuren te bepalen. Daarna volgt er een offerte en indien u akkoord gaat worden de oude ramen uitgehaald en wordt er een noodvoorziening geplaatst.
Als de ramen eenmaal klaar zijn wordt de noodvoorziening verwijderd en wordt het glas-in-lood vakkundig terug geplaatst en afgekit. Indien het nieuw glas-in-lood betreft, is het uithalen van het oude glas en het plaatsen van een noodvoorziening natuurlijk niet nodig.

WERKPLAATS

Beginnend in eigen huis liep de omvang van de opdrachten al vlug uit de hand, en het werd tijd voor een grote werkplaats aan de Tongelresestraat 337B in Eindhoven. In deze werkplaats zit ik sinds december 2021.

Vragen? Neem gerust contact op!